VGZ Reviews | Glassdoor.ie

VGZ Reviews

Updated Sep 27, 2019

To filter reviews, or .

3.9
81%
Recommend to a Friend
95%
Approve of CEO
VGZ CEO Tom Kliphuis
Tom Kliphuis
16 Ratings
  1. "We are changing the world, one chip at a time."

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Human Resources Specialist in Minsk
    Recommends
    Positive Outlook

    I have been working at VGZ full-time for more than 3 years

    Pros

    Our professional staff carefully studies each customer to better understand unique needs and objectives and deliver the most dependable and efficient solution. We present all options and provide expert advice to help you make educated decisions for your company. Our career development opportunities will give you every resource you need to reach your full potential but it is up to you to make it happen: social... pack flexible working schedule MacBook Pro for every developer american-stile company, stress-free work environment family-style team

    Show More

    Cons

    Our professional staff carefully studies each customer to better understand unique needs and objectives and deliver the most dependable and efficient solution. We present all options and provide expert advice to help you make educated decisions for your company. Our career development opportunities will give you every resource you need to reach your full potential but it is up to you to make it happen:

    Advice to Management

    nfrastructure is one of the fundamental pillars at Rednavis. You can do amazing work here. So you can join us, and not just work for us.

    VGZ2018-02-26
  2. "Mooie kansen, innovatief bedrijf"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Chapter Lead in Eindhoven
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at VGZ full-time for less than a year

    Pros

    Hoewel het bedrijf nog altijd meer hiërarchisch is dan sommige moderne bedrijven, wordt wel iedereen serieus genomen en op waarde geschat. Elke werknemer kan input leveren die tot op niveau van Raad van Bestuur kan doordringen. Het is een bedrijf dat open staat voor vernieuwing en ontwikkeling, waardoor je, als je zelf de kansen pakt, mooie stappen kunt maken. Er werken bevlogen, intelligente en ambitieuze mensen... met een hart voor de zorg. Er is veel aandacht voor ontwikkeling van medewerkers en iedereen werkt vanuit het doel een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren als zorgverzekeraar. Doordat de mensen open staan voor feedback, nieuwe ideeën en andere zienswijzes, blijft de organisatie voortdurend in beweging. Er is daarnaast veel ruimte voor eigen regie van medewerkers, van hun dagindeling, tot hun ontwikkeling, tot het werken in zelforganiserende teams.

    Show More

    Cons

    Doordat de organisatie zoveel in verandering is, is er altijd wel ergens onduidelijkheid over en blijft niks lang hetzelfde. Het is telkens weer opnieuw zoeken naar het evenwicht tussen beheersen van risico's en pakken van kansen. Daarnaast vind ik de cultuur toch nog redelijk formeel, zeker hoger in de organisatie. De diversiteit begint daar op gang te komen qua profielen, maar de formele sfeer blijft.

    Advice to Management

    Sta stil bij de impact van transities op het personeel, leef je echt in in het personeel, blijf jezelf challengen of je nog altijd de juiste persoon op de juiste plek bent en blijf open staan voor andere zienswijzen, achtergronden en persoonlijkheden.

    VGZ2019-09-27
  3. "Fijne baan, maar vervelende sfeer door negatieve collega's"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    Former Employee - Anonymous Employee 
    Doesn't Recommend
    Negative Outlook
    No Opinion of CEO

    I worked at VGZ full-time

    Pros

    Dicht bij station, flexibele begintijden, routinematige maar afwisselende taken.

    Cons

    Ik had toentertijd te maken met een kleine afdeling met alleen maar (misgunnende) vrouwen. De ene was meer bezig met Facebook/constant bellen met haar man, de ander weer met kritiek leveren, weer een ander was goed in werk over de schutting gooien naar o.a. mij. Ook een moment gehad dat één collega een indirect discriminerende opmerking maakte naar de ander. Na een jaar weggegaan omdat ik een betere baan vond en ook... vanwege de steeds negatievere sfeer door die specifieke, discriminerende collega (ik heb later vernomen dat deze persoon uiteindelijk met een burnout is vertrokken. Karma?). De parttimers waren naar mijn mening de grootste klagers.

    Show More
    VGZ2019-09-19
  4. Helpful (1)

    "Puinhoop"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Anonymous Employee 
    Doesn't Recommend
    Negative Outlook
    No Opinion of CEO

    I worked at VGZ full-time

    Pros

    Informele sfeer, kantoor is fraai ingericht

    Cons

    Continu aan het reorganiseren, waardoor teamgevoel en waardering ontbreekt. Veel functies zonder inhoud, veranderen ok te veranderen

    VGZ2019-08-24
  5. "Onrustige dynamiek"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Anonymous Employee 
    Recommends
    Neutral Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at VGZ full-time

    Pros

    Goede arbeidsvoorwaarden, veel vrijheid in je werk.

    Cons

    Reorganisatie op reorganisatie, en minder ontwikkelperspectief

    Advice to Management

    creëer rust zodat teams ook tijd krijgen om te vormen en excelleren

    VGZ2019-06-15
  6. "Excelent"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Manager in Arnhem
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at VGZ full-time for more than 8 years

    Pros

    Werken bij VGZ is geweldig

    Cons

    Re-organisaties zijn er aan de lopende band

    VGZ2019-04-22
  7. "VGZ Callcenter medewerker kantoor Arnhem"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Anonymous Employee 
    Doesn't Recommend
    Neutral Outlook
    No Opinion of CEO

    I worked at VGZ part-time

    Pros

    Gezellig team, kantine, worden goed gemonitord

    Cons

    Geeft veel stress en werk druk.

    VGZ2019-04-16
  8. "Klantenservice"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Medewerker Klantenservice in Eindhoven
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I worked at VGZ for less than a year

    Pros

    Persoonlijke ontwikkeling, fijne begeleiding, prettige collegas

    Cons

    WFT in eigen tijd behalen

    VGZ2018-09-21
  9. Helpful (1)

    "Werken bij VGZ"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Anonymous Employee in Arnhem
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at VGZ full-time for more than a year

    Pros

    - Ontwikkelmogelijkheden - Leuke collega's - Veel vrijheid en vertrouwen - Mogelijkheid tot thuiswerken - Prima salaris - Menselijk

    Cons

    - Beetje een logge organisatie

    VGZ2018-04-11
  10. "Prima"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
     
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I worked at VGZ

    Pros

    Veel vrijheid, voldoende uitdaging en volop carriermogelijkheden.

    Cons

    niet zo 123 aan te voeren

    Advice to Management

    ICT Roadmap

    VGZ2017-12-19
Found 28 reviews
</>Embed