Schandalig bedrijf - Handhaver MB-ALL Employee Review

1.0
15 Dec 2022
Business outlook

Pros

Ik werd gedetacheerd bij Connexion en gelukkig is dat wél een goed bedrijf.

Cons

Wat een schandelijke organisatie is MB-All. Ik ben in 8 maanden tijd meer dan een half jaar zwaar onderbetaald. Collega's die meer dan 20 jaar jonger waren en geen ervaring/opleiding hadden verdienden honderden euro's meer dan ik. Voor een cursus moest ik afreizen naar het hoofdkantoor (ruim 100km) om aldaar te horen dat de cursus niet door ging en dat ze dit vergeten waren te communiceren. Kort voordat er een wetswijziging kwam die stelt dat een werkgever zelf verantwoordelijk is voor het betalen van opleidingen die bij een functie horen laten ze je een formulier ondertekenen waarin geëist werd dat je alle kosten terug betaald. Vervolgens is de aangeboden opleiding vér onder de maat, wordt er een examen afgenomen zonder de deelnemers hiervan op de hoogte te stellen en krijg je essentiële informatie die je nodig hebt om tijdens de opleiding te kunnen oefenen pas ná de hele opleiding toegestuurd. Ik heb in acht maanden 4 verschillende managers gehad die allen niet van gemaakte afspraken met hun voorgangers op de hoogte waren. Waarschijnlijk kan ik nog wel doorgaan met het noemen van misstanden maar beter geef ik advies aan toekomstige sollicitanten: Vermijd dit bedrijf zo goed je kan, er zijn zéker betere detacheerders in deze sector!!!

Explore other reviews about MB-ALL

4.0
6 Nov 2025
Anonymous employee
Business outlook

Pros

Veel mogelijk in overleg Flexibel

Cons

Erg commercieel Opdrachten sluiten niet goed aan op profiel

5.0
26 Oct 2023
Business outlook

Pros

netjes geholpen door een contactpersoon.

Cons

solicteren hoor je niks van nadat je belt en berichten stuurt, na een lange tijd pas reactie

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All